Brezplačna poštnina ob nakupu nad 100 €.

VADBE V ŽIVO

FRENETIC vodene vadbe vključujejo širok spekter vaj za moč, vzdržljivost in gibanje. Z rednim izvajanjem vaj se bo izboljšala vaša fizična zmogljivost in okrepile se vam bodo mišice celotnega telesa.

Poskrbeli smo tudi za bolj »poskočne« vaje s katerimi boste izboljšali svojo kondicijo in splošno počutje. Vadbe so primerne za začetnike in za tiste z nekaj več »kilometrine«.

Pri izvajanju vaj sodelujemo s športnim društvom M-FIT. Vaje potekajo na več lokacijah po Sloveniji po ustaljenem urniku. Več informacij najdete tukaj.

Redno izvajanje vaj in treningov ima veliko pozitivnih učinkov na naše počutje in še posebej na naše zdravje.

TELESNA PRIPRAVLJENOST

S primerno telesno pripravljenostjo lahko dnevne naloge opravljamo brez pretirane utrujenosti.

GIBALNA UČINKOVITOST

Gibanje in razvijanje mišične moči je ključno za ohranjanje dobrega počutja in mobilnosti posameznika.

UPOČASNITEV STARANJA

Splošno znano je, da vadba krepi telo in duha ter tako zmanjša tveganje za nastanek nekaterih bolezni.

ZUMBAMateja Potočnik

ZUMBA

Priljubljene plesno-aerobične vadba, ki smo ji dodali vaje za oblikovanje in gibljivost telesa.

Prednost  Zumbe je predvsem v zabavnem načinu izvajanja kardio dela vadbe, saj se vadeče ob zvokih latino ritmov sprostijo, zabavajo ni pozabijo, da vadijo. Koreografije so sestavljene po sistemu Hi-Lo, kar pomeni, da se menjujejo intenzivni in manj intenzivni intervali, kar pospešuje kurjenje kalorij.

Vadbo nadaljujemo z izvajanjem vaj za oblikovanje rok, zadnjice, nog, trebuščka in hrbta, zaključimo pa jo z vajami za raztezanje in gibljivost telesa.

OBLIKOVANJE TELESAMateja Potočnik

OBLIKOVANJE TELESA

Kardio začetek nižje do srednje intenzivnostne stopnje po sistemu Hi-Lo, vaje za posamezne mišične skupine (roke,noge,zadnjica,medenično dno, trebušček), vaje za gibljivost, vaje za zdravo hrbtenico…. vaje se izvajajo s pomočjo lastne teže in tudi s pripomočki ( step, lahke uteži in žoge), popestrimo pa jo tudi z izvajanjem treninga v paru.

TNZMateja Potočnik

TNZ

Priljubljeno vadbo trebuh, noge , zadnjica smo prilagodili trenutnim trendom in trening vnesli vaje s booty band trakovi, ki zagotavljajo še hitrejše rezultate.

Seveda tudi pri prej vadbi ne gre brez začetnega segrevanja in razteznih vaj ob koncu vadbe.

FUNKCIONALNI TRENINGMateja Potočnik

FUNKCIONALNI TRENING IN HIIT TRENING

Visoko intenzivne vadbe, za naprednejše vadeče, ki želijo preizkusiti svoje meje. Poudarek na kompleksnih vajah, ki omogočajo aktivacijo celotnega telesa, vaje za moč in visoko intenzivne kardio vaje.

Pri hit treningu po intervalih, pri funkcionalni vadbi po postajah. Začnemo s tekom in vajami za aktivacijo posameznih mišic, zaključimo z raztezanjem.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke