Brezplačna poštnina ob nakupu nad 100 €.

DOSTAVA BLAGA

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 100 €, v nasprotnem primeru so stroški pošiljanja BREZPLAČNI. Strošek dostave je 4,00 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki. Če se odločite za plačilo naročila po povzetju, bo znesek stroškov pošiljanja višji za 1,62 € zaradi storitve odkupnina in provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije. Stroški poštnine so obračunani po trenutnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. Če želite naročiti naše izdelke v Sloveniji, a jih želite dostaviti na območje zunaj ozemlja Republike Slovenije, prosimo, da nas o tem obvestite na spletni naslov info@frenetic.si.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Uporabljamo spletno trgovino. Za košarico in naročilo bosta shranjena 2 piškotka. Ta piškotka sta obvezna in jih ni mogoče izključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke